PerfectView koppelen met Stripe

Over PerfectView

PerfectView is een Nederlands pakket voor CRM, relatiebeheer, verkoop, marketing, projectmanagement én klantenservice.

Over Stripe

Stripe is het beste softwareplatform voor het afhandelen van betalingen van een internetbedrijf. Stripe verwerkt jaarlijks miljarden euro's voor vooruitstrevende bedrijven over de hele wereld.

Dit wil ik!

Wij kunnen dit voor je bouwen! Heb je interesse?

Neem contact op met undefined

Over PerfectView API 

De PerfectView API is zeer uitgebreid. Door het gebruik van de PerfectView heb je jouw CRM altijd actueel. Door het gebruik van kenmerken in PerfectView kan je eenvoudig segmenteren binnen de API. Wil je bijvoorbeeld dat nieuwsbrief abonnees gesynchroniseerd worden met jouw e-mailmarketing programma? Dat kan! 

Over de Stripe API 

De Stripe API is gemaakt voor developers. De mogelijkheden van de Stipe API zijn oneindig. Het grootste voordeel van de Stripe API is het beheren van abonnementen. Als je een product en/of dienst hebt waarbij je kosten in rekening brengt per periode wordt dat door Stripe afgehandeld. 

Voorbeelden van PerfectView koppelen met Stripe

Om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van koppeling met PerfectView geven we je een aantal voorbeelden:

 • Toon activiteiten uit PerfectView op elke gewenste plek 
 • Ontvang aanvragen vanuit je website direct in je 'to do' in PerfectView
 • Synchroniseer je relaties tussen je klantportaal en PerfectView 
 • Beheer abonnementen van jouw product en/of dienst 
 • Laat bezoekers van je webshop eenvoudig afrekenen 
 • Ontvang betalingen vanuit de hele wereld (bijv. via WeChat Pay) 
Stappenplan

Een koppeling laten bouwen tussen PerfectView en Stripe

Stap 1:

Een koppeling laten bouwen tussen PerfectView en Stripe start met een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseur inventariseert de wensen en mogelijkheden en geeft daarbij advies om alle voordelen uit het bouwen van de koppeling te halen.

Stap 2:

Na het adviesgesprek volgt de configuratie van de koppeling. Bij de configuratie zorgen we voor de mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen. De configuratie wordt voor het bouwen van de koppeling met je gedeeld, zodat je op de hoogte bent van de te bouwen koppeling.

Stap 3:

Na oplevering plannen we een evaluatie in om samen te kijken naar hoe we door het uitbreiden van de koppeling verder kunnen helpen met groeien.

Voordelen van PerfectView koppelen met Stripe

Iedereen kent wel de repetitieve taken waarvan je denkt: “Kan dit niet anders?” Taken zoals het invullen van papieren formulieren, het overtikken van gegevens van het ene systeem naar het andere en het kopiëren van gegevens. Het koppelen van PerfectView en Stripe heeft voor jouw organisatie vijf voordelen:

 • Het bespaart tijd
  Allereerst: het leggen van koppeling tussen PerfectView en Stripe bespaart tijd. Een werkwijze waarbij handmatig gegevens overgezet moeten worden is voor een organisatie niet langer werkbaar. Als je PerfectView gebruikt wil je bijvoorbeeld geen tijd kwijt zijn in het opvoeren van sollicitaties.
 • Het voorkomt fouten
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg ervoor dat gegevens automatisch (of na een handmatige) synchronisatie exact overeen komen. Wanneer een collega gegevens handmatig invoert is de kans op fouten aanwezig, door het leggen van een koppeling voorkomt je organisatie het maken van fouten.
 • Gegevens altijd actueel
  Een koppeling bouwen tussen verschillende systemen zorgt ervoor dat je gegevens altijd actueel zijn. Gegevens kunnen realtime uitgewisseld worden zodat elke afdeling over de meest actuele gegevens beschikt.
 • Organisatie is ingericht om te groeien
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg je ervoor dat je organisatie is ingericht om te groeien. Door slimme koppelingen te bouwen tussen verschillende systemen binnen een organisatie zorg je ervoor dat verschillende disciplines samen komen om kansen te zien om verbeteringen door te voeren en te innoveren.
 • Inzicht in data
  Door het koppelen van PerfectView en Stripe krijg je binnen het systeem rijkere data. Door het koppelen van verschillende databronnen krijg je meer inzicht in het proces. Het analyseren van data geeft inzichten om je organisatie effectiever en efficiënter in te richten.

Over Datalead

Datalead bouwt slimme koppelingen tussen systemen die jij als organisatie nodig hebt om te groeien. We combineren onze kennis over het automatiseren van bedrijfsprocessen met onze kennis over de achterliggende technologie. Wij zijn ervaren adviseurs en developers om jouw organisatie effectief en efficiënt in te richten.

Plan mij in!

Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze adviseurs.

Neem contact op met undefined