WooCommerce koppelen met Silvasoft

Over WooCommerce

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online handelaren die WordPress gebruiken. 

Over Silvasoft

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! De krachtige en complete software ondersteunt vrijwel alle bedrijfsprocessen. 

Dit wil ik!

Wij kunnen dit voor je bouwen! Heb je interesse?

Neem contact op met undefined

Over WooCommerce API 

De API van WooCommerce is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om het bedrijfsproces te automatiseren. De API van WooCommerce heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om automatische orders door te zetten naar boekhoudpakket en vervoerder. 

Over de Silvasoft API 

De API van Silvasoft heeft verschillende mogelijkheden om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Door het grote aantal functionaliteiten binnen Silvasoft kan jouw organisatie focussen op de business. 

Voorbeelden van WooCommerce koppelen met Silvasoft

Om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van koppeling met WooCommerce geven we je een aantal voorbeelden:

 • Dynamic pricing: pas je prijzen in je webshop aan op basis van prijzen van concurrenten 
 • Automatiseer je productinformatie 
 • Synchroniseer met je boekhoudpakket 
 • Synchroniseer de informatie uit je klantportaal met Silvasoft 
 • Ontvang direct nieuwe aanvragen in Silvasoft
 • Je voorraad in het magazijn altijd actueel 
Stappenplan

Een koppeling laten bouwen tussen WooCommerce en Silvasoft

Stap 1:

Een koppeling laten bouwen tussen WooCommerce en Silvasoft start met een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseur inventariseert de wensen en mogelijkheden en geeft daarbij advies om alle voordelen uit het bouwen van de koppeling te halen.

Stap 2:

Na het adviesgesprek volgt de configuratie van de koppeling. Bij de configuratie zorgen we voor de mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen. De configuratie wordt voor het bouwen van de koppeling met je gedeeld, zodat je op de hoogte bent van de te bouwen koppeling.

Stap 3:

Na oplevering plannen we een evaluatie in om samen te kijken naar hoe we door het uitbreiden van de koppeling verder kunnen helpen met groeien.

Voordelen van WooCommerce koppelen met Silvasoft

Iedereen kent wel de repetitieve taken waarvan je denkt: “Kan dit niet anders?” Taken zoals het invullen van papieren formulieren, het overtikken van gegevens van het ene systeem naar het andere en het kopiëren van gegevens. Het koppelen van WooCommerce en Silvasoft heeft voor jouw organisatie vijf voordelen:

 • Het bespaart tijd
  Allereerst: het leggen van koppeling tussen WooCommerce en Silvasoft bespaart tijd. Een werkwijze waarbij handmatig gegevens overgezet moeten worden is voor een organisatie niet langer werkbaar. Als je WooCommerce gebruikt wil je bijvoorbeeld geen tijd kwijt zijn in het opvoeren van sollicitaties.
 • Het voorkomt fouten
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg ervoor dat gegevens automatisch (of na een handmatige) synchronisatie exact overeen komen. Wanneer een collega gegevens handmatig invoert is de kans op fouten aanwezig, door het leggen van een koppeling voorkomt je organisatie het maken van fouten.
 • Gegevens altijd actueel
  Een koppeling bouwen tussen verschillende systemen zorgt ervoor dat je gegevens altijd actueel zijn. Gegevens kunnen realtime uitgewisseld worden zodat elke afdeling over de meest actuele gegevens beschikt.
 • Organisatie is ingericht om te groeien
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg je ervoor dat je organisatie is ingericht om te groeien. Door slimme koppelingen te bouwen tussen verschillende systemen binnen een organisatie zorg je ervoor dat verschillende disciplines samen komen om kansen te zien om verbeteringen door te voeren en te innoveren.
 • Inzicht in data
  Door het koppelen van WooCommerce en Silvasoft krijg je binnen het systeem rijkere data. Door het koppelen van verschillende databronnen krijg je meer inzicht in het proces. Het analyseren van data geeft inzichten om je organisatie effectiever en efficiënter in te richten.

Over Datalead

Datalead bouwt slimme koppelingen tussen systemen die jij als organisatie nodig hebt om te groeien. We combineren onze kennis over het automatiseren van bedrijfsprocessen met onze kennis over de achterliggende technologie. Wij zijn ervaren adviseurs en developers om jouw organisatie effectief en efficiënt in te richten.

Plan mij in!

Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze adviseurs.

Neem contact op met undefined