E-commerce

Ontwikkelingen veranderen de E-commerce sector in ongekend snel tempo. Onder meer de wijze van klantcontact en automatisering veranderen. Dat vereist voortdurend aanpassingsvermogen van je bedrijfsvoering vanuit drie essentiële invalshoeken: business, technologie en klantervaring. Probeer jouw koppeling om effectiever te gaan werken in de E-commerce sector.

E-commerce

Datalead

Jouw ideale koppeling van programma’s

Leg de link, bekijk of wij het voor je kunnen bouwen!

Datalead

Koppeling laten bouwen als E-commerce organisatie

  1. Een koppeling laten bouwen tussen start met een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseur inventariseert de wensen en mogelijkheden en geeft daarbij een passend advies. 
  2. Jij maakt dan gegarandeerd gebruik van alle voordelen uit de koppeling. Na het adviesgesprek volgt de configuratie van de koppeling. Bij de configuratie zorgen we voor de mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen.
  3. De configuratie wordt voor het bouwen van de koppeling met je gedeeld, zodat je op de hoogte bent van de te bouwen koppeling. Na oplevering plannen we een evaluatie in om samen te kijken naar hoe we door het uitbreiden van de koppeling verder kunnen helpen met groeien.
Datalead

Datalead voor E-commerce sector

Datalead bouwt slimme koppelingen tussen systemen die jij als organisatie nodig hebt om te groeien. We combineren onze kennis over het automatiseren van bedrijfsprocessen met onze kennis over de achterliggende technologie. Wij zijn ervaren adviseurs en developers om jouw organisatie effectief en efficiënt in te richten.

Ik ben om!

Een kopje koffie komen drinken? Gezellig!

Neem contact op met undefined

Gegevens altijd actueel

Gegevens kunnen realtime uitgewisseld worden zodat elke afdeling over de meest actuele gegevens beschikt.

Inzicht in data

Door het koppelen van verschillende databronnen krijg je meer inzicht in je organisatie.

Voorkom fouten

Door het koppelen van systemen zorg je ervoor dat gegevens exact overeen komen.

Bespaar tijd

Het leggen van koppeling tussen bespaart tijd doordat je data niet meer dubbel hoeft in te voeren.