ReadSpeaker koppelen met Drupal

Over ReadSpeaker

ReadSpeaker biedt levensechte tekst-naar-spraak voor jouw klanten. Het maakt producten aantrekkelijker met spraakoplossingen. 

Over Drupal

Drupal is een opensource-contentmanagementsysteem en contentmanagementframework. Drupal wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren

Dit wil ik!

Wij kunnen dit voor je bouwen! Heb je interesse?

Neem contact op met undefined

Over ReadSpeaker API

De API van ReadSpeaker is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om jouw omzet en efficiency te verhogen. De API van ReadSpeaker heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om eigen uitspraak van woorden toe te voegen aan de vocabulaire van ReadSpeaker. 

Over Drupal API

De API van Drupal is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om jouw omzet en efficiency te verhogen. De API van Drupal heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om formulier inzendingen automatisch op te volgen. 

Voorbeelden van ReadSpeaker koppelen met Drupal

Om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van koppeling met ReadSpeaker geven we je een aantal voorbeelden:

 • Maak jouw applicatie, website of webshop toegankelijk 
 • Lees voor functie  
 • Teksten op je site worden beter begrepen 
 • Reageer automatisch op nieuwe formulier inzendingen
 • Ontvang betalingen via het Drupal CMS 
 • Krijg realtime inzicht in statistieken 
Stappenplan

Een koppeling laten bouwen tussen ReadSpeaker en Drupal

Stap 1:

Een koppeling laten bouwen tussen ReadSpeaker en Drupal start met een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseur inventariseert de wensen en mogelijkheden en geeft daarbij advies om alle voordelen uit het bouwen van de koppeling te halen.

Stap 2:

Na het adviesgesprek volgt de configuratie van de koppeling. Bij de configuratie zorgen we voor de mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen. De configuratie wordt voor het bouwen van de koppeling met je gedeeld, zodat je op de hoogte bent van de te bouwen koppeling.

Stap 3:

Na oplevering plannen we een evaluatie in om samen te kijken naar hoe we door het uitbreiden van de koppeling verder kunnen helpen met groeien.

Voordelen van ReadSpeaker koppelen met Drupal

Iedereen kent wel de repetitieve taken waarvan je denkt: “Kan dit niet anders?” Taken zoals het invullen van papieren formulieren, het overtikken van gegevens van het ene systeem naar het andere en het kopiëren van gegevens. Het koppelen van ReadSpeaker en Drupal heeft voor jouw organisatie vijf voordelen:

 • Het bespaart tijd
  Allereerst: het leggen van koppeling tussen ReadSpeaker en Drupal bespaart tijd. Een werkwijze waarbij handmatig gegevens overgezet moeten worden is voor een organisatie niet langer werkbaar. Als je ReadSpeaker gebruikt wil je bijvoorbeeld geen tijd kwijt zijn in het opvoeren van sollicitaties.
 • Het voorkomt fouten
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg ervoor dat gegevens automatisch (of na een handmatige) synchronisatie exact overeen komen. Wanneer een collega gegevens handmatig invoert is de kans op fouten aanwezig, door het leggen van een koppeling voorkomt je organisatie het maken van fouten.
 • Gegevens altijd actueel
  Een koppeling bouwen tussen verschillende systemen zorgt ervoor dat je gegevens altijd actueel zijn. Gegevens kunnen realtime uitgewisseld worden zodat elke afdeling over de meest actuele gegevens beschikt.
 • Organisatie is ingericht om te groeien
  Door het koppelen van verschillende systemen zorg je ervoor dat je organisatie is ingericht om te groeien. Door slimme koppelingen te bouwen tussen verschillende systemen binnen een organisatie zorg je ervoor dat verschillende disciplines samen komen om kansen te zien om verbeteringen door te voeren en te innoveren.
 • Inzicht in data
  Door het koppelen van ReadSpeaker en Drupal krijg je binnen het systeem rijkere data. Door het koppelen van verschillende databronnen krijg je meer inzicht in het proces. Het analyseren van data geeft inzichten om je organisatie effectiever en efficiënter in te richten.

Over Datalead

Datalead bouwt slimme koppelingen tussen systemen die jij als organisatie nodig hebt om te groeien. We combineren onze kennis over het automatiseren van bedrijfsprocessen met onze kennis over de achterliggende technologie. Wij zijn ervaren adviseurs en developers om jouw organisatie effectief en efficiënt in te richten.

Plan mij in!

Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze adviseurs.

Neem contact op met undefined